Regulatoare de presiune pentru abur

Regulatoare de presiune pentru abur

Tipuri de regulatoare de presiune :

  • Regulatoare de abur cu acțiune directă (tipurile RE1, RE2, RE20 și REC1)
  • Reductoare de presiune cu supapă pilot pentru abur (tipurile RE3 și RE10N)
  • Regulatoare de presiune cu linie de impuls pentru abur (tipurile RE20L, REH20L și REC20L)
  • Regulatoare de presiune cu acțiune directă pentru aer comprimat, gaze și lichide (tipurile REA20, REAH20 și REAC20)
  • Reductoare de presiune cu linie de impuls pentru aer comprimat, gaze și lichide (tipurile REA20L, REAH20L și REAC20L

Regulatoare de presiune pentru abur cu actiune directa

Modificările presiunii din aval sunt sesizate de burduf, care se extinde sau se contractă în funcție de schimbarea presiunii.

Mișcarea burdufului va fi transferată direct arcului, care va deschide sau închide robinetul principal, menținând astfel presiunea din aval la un anumit nivel.

Potrivit pentru procese mici, cum ar fi cusut, curățare, industria alimentară, industria vopsirii, industria îmbrăcămintei, echipamente de încălzire, sterilizator, vulcanizator de cauciuc, echipamente medicale, echipamente legate de bio.

Reductoare de presiune cu supapă pilot pentru abur

Modificările presiunii din aval sunt detectate de mecanismul supapei pilot (burduful conectat la o unitate de supapă pilot) printr-o linie de semnal D, care conectează regulatorul supapei pilot cu partea de presiune secundară.

Mișcarea burdufului va deschide sau închide supapa pilot, reglând cantitatea de abur care influențează mișcarea pistonului, care va închide sau deschide supapa principală, menținând astfel presiunea din aval la un nivel stabil.

Poate fi folosit într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi industria alimentară, industria de vopsire, industria de curățare, industria de îmbrăcăminte, echipamente de încălzire și echipamente de aer condiționat.

  • Economisirea energiei, cu cât îl folosiți mai mult, cu atât este mai importantă. micro burduf și o supapă pilot de înaltă precizie asigură controlul. (Presiune primară maximă 1,6 MPa, raport maxim de reducere a presiunii 20: 1)
  • Durabilitate excelentă Durabilitatea este remarcabilă datorită microburdufurilor unice din oțel inoxidabil și mecanismului de prevenire a suprasolicitarii.
  • Economisirea energiei, cu cât îl folosiți mai mult, cu atât este mai importantă. Unul dintre avantajele tipului ultra-compact RE3 este că reduce cantitatea de căldură disipată cu 50 până la 60%, îmbunătățind și mai mult eficiența energetică și economia.

Regulatoare de presiune cu linie de impuls pentru abur

Regulatoare de presiune pentru abur  proiectate pentru utilizarea mediilor compresibile, cum ar fi aburul, aerul  diverse gaze și pentru medii incompresibile, cum ar fi precum apa, uleiul si altele. Datorită utilizării unei linie de impuls regulatorul asigură o presiune constantă precisă în aval.

Arcurile atent selectate asigură o gamă largă de aplicații de presiune în aval.Regulatorul de presiune poate fi livrată cu fontă ductilă, carcase din oțel turnat sau din oțel inoxidabil.

Toate piesele interne importante sunt fabricate din oțel inoxidabil. In caz de consum zero pe partea secundară regulatorul se închide sigur. În funcție de mediu, regulatorul poate fi echipată cu supape/scaune de etanșare standard sau metalica.

Opțional, regulatoarele pot fi echipate cu manometre. Raport maxim de reducere a presiunii: 25:1