Generatoare de abur

Abur acolo unde si cand aveti nevoie. Compact eficient si orientat la proces

Amplasarea in locatii cu spatiu disponibil redus

Generatoare de aburDatorita designului special si a modului de operare sigur, este posibila o economie de spatiu si o instalare sigura in diferite locatii. Este eliminata necesitatea unui spatiu separat dedicat, cu un traseu lung de transport al aburului, de la cazan pana la consumator.

Constructia verticala a generatorului de abur asigura o reapartizare omogena a energiei termice si un transfer optim al acesteia catre sistemul tubular (cu serpentina) de producere a aburului. Amplasarea pe verticala a generatorului de abur va asigura o intretinere facila si o golire completa cand sunt necesare lucrari de intretinere.

 

Adaptarea flexibila la consumul de abur solicitat

Cantitatea de apa tratata si preincalzita este pompata in serpentina functie de necesarul curent de abur cerut de consumator.
Circulatia fortata unidirectionala, sistemul electronic de control al combustiei, reglajul modulant cu timp rapid de raspuns rapid al arzatorului fac posibila adapatarea in regim dinamic la un profil de consum variabil cu valori minime si maxiume de consum prin controlul foarte precis al presiunii (pana la 0,01 barg)

 

Eficienta energetica ridicata

Capacitatea de lucru a generatorului de abur este atinsa in maxim 5 minute de la pornirea la rece.
Eficienta in conditii standard ajunge la 93 % care poate fi ridicata pana la 98 la suta prin utilizarea simultana a unui economizor cu preincalzirea integrala a aerului.

 

Automatizare – generatoare de abur

Cu ajutorul sistemului Thermotimat disponibil optional se poate automatiza functionarea generatorului de abur prin programarea in functie
de timp a comenzilor de baza: pornirea, oprirea si purjarea.

Alegeti cu incredere produsele Debitron Termo.