Filtre si statii de dedurizare

Statii de dedurizareStatii de dedurizare: FILTRAREA CU AUTOCURATARE CU PROTECTIE ANTIGERMENI Filtrele neschimbate regulat pot genera probleme de igiena. Solutia : Filtrele cu protectie cu autocuratare anti-germen cu element activ din argint PROFI PLUS protejeaza eficient si economic conductele de apa, fitingurile si consumatorii conectati.Spalarea filtrului este simpla. Solutia este aplicabila atit consumatorilor mici cat si celor mari. Igienic : Protectie profilactica antigermeni prin utilizarea unei site acoperita cu argint. Economic : Schimbarea cartusului fara costuri deosebite : manuala sau automata functie de Timp si sau DP Inteligent : avertizare electronica a urmatoarei operatii de curatare Eficient : Curatarea prin metoda patentata Point Rotation System fara oprirea apei: Protectie efectiva si economica a conductelor si armaturilor Curatarea sitei punct cu punct fara intreruperea curgerii Sita se poate observa printr-un orificiu de vizitarea Comod, inteligent Curatarea functie de timp si sau de grad de colmatare (DP) la modelele JPF AT sau JPF ATP Independent de fluctuatiile de presiune ingloband 3 functii : REGLAREA PRESIUNII, FILTRARE, CIRCULATIE UNISENS (prin impiedicarea curgerii inverse)

Statii de dedurizare

Statii de dedurizare

 

Caracteristici tehnice:

  • Presiunea de intrare min. 2 bari max. 10 bari
  • Diametrul nominal : DN 20 – DN 200
  • Temperatura de lucru : 30 C

 

STATII DE DEDURIZARE

PRIMUL SISTEM DE DEDURIZARE AUTOMAT DE PE PIATA PENTRU APLICATII REZIDENTIALE DE LA JUDO WASSERAUFBEREITUNG – I-SOFT TGAExclusiv la JUDO: furnizarea apei cu duritatea constanta

statii dedurizare apa Dedurizarea apei nu se rezuma doar la reducerea valorii duritatii apei.In conditiile in care la intrare in statia de dedurizare, duritatea apei variaza, statia de dedurizare trebuie sa asigure o valoare setata constanta (indicata pe ecran) la iesirea din statie. Sistem de reglare-ametec complet automatizat Regiile de apa fac un efort deosebit sa poata furniza apa potabila in parametrii de calitate corespunzatori. Astfel, limitele stricte si controalele exigente garanteaza nivelul de cea mai inalta calitate. Cu toate acestea datorita faptului ca apa provine din surse diferte, pot aparea variatii semnifcative ale duritatii acesteia.Statia de dedurizare JUDO i-soft TGA compenseaza aceste variatii in mod automat cu ajutorul unui sistem patentat care asigura o valoare constanta in mod continuu a duritatii apei la iesirea din statia de dedurizare independent de variatia duritatii apei la intrare.

Valorile duritatii permanent vizualizate Fiecare modul i-soft are un ecran LCD care furnizeaza informatii importante referitoare la status de functionare, duritatea remanenta. La cerere se pot transmite mesaje de eroare cu ajutorul contactelor libere de potential cate un sistem de monitorizare si control tip BMS. Obtinerea duritatii dorite a apei printr-o singura apasare de buton Daca pe termen scurt se doreste o alta valoare a duritatii apei la iesirea din statia de dedurizare, aceasta se poate seta printr-o simpla apasare a unui buton. Sistemul de reglaj si amestec regleaza in mod automat valoarea duritatii la iesirea din statia de dedurizare.

I-guard, asigurarea inteligenta a calitatii : Asigura monitorizarea in mod automat a calitatii apei furnizata de regia de apa si informează modulul i-Matic.I-Matic, control inteligent si complet automatizat. Converteste in mod automat informatiile furnizate de modulul i-guard in setarile de sistem necesare, obtinandu-se astfel calitatea dorita a apei.

Functionare fara posibilitatea de stagnare a apei O solutie curata : La proiectarea sistemului i-soft TGA, un accent deosebit a fost pus pe evitarea spatiilor moarte. In plus, toate coloanele de dedurizare, care nu se afla in faza de regenerare, care functioneaza in paralel sunt supuse unei circulatii fortate.Astfel nu apare posibilitatea stagnanrii apei in timpul functionarii, un beneficiu major pentru asigurarea sanatatii, care este disponibil numai la JUDO.

Montaj statie de dedurizare apa

Montaj usor si igienic Statia i-soft-TGA este foarte usor de montat : instalarea, conectarea, umple cu sare, calibrarea.Statia de dedurizare I-soft TGA este singura statie de dedurizare la dimensiunea sa, care este livrata cu cu coloane de dedurizare deja umplute.Operatiunea de umplerea greoaie si neigienica cu rasină on site este eliminata. De asemenea, nu mai este necesara efectuarea reglajului manual al sistemului de amestec pentru setarea duritatii apei.Statia de dedurizare i-soft TGA face acest lucru in mod automat si independent.Deasemenea nu mai este necesar disconectorul de circuit.

Apa dedurizata in mod continuuCombinatie inteligenta intre i-guard si i-matic in cadrul modelului i-soft TGA asigura in mod dinamic apa dedurizata chiar daca un singur modul este temporar indisponibil.Statia de dedurizare TGA i-soft, datorita structurii sale modulare, asigura in mod continuu apa dedurizata chiar daca este activ un singur modul al statiei de dedurizare.

Nu este necesara umplere cu rasina on site.Statia de dedurizare TGA i-soft este livrata cu rasina deja incarcata.Statie de dedurizare i-soft TGA, permite o mare flexibilitate : statia de dedurizare are o constructie modulara si poate fi astfel utilizata pentru o mare varietate de aplicatii rezidentiale si industriale.

filtre statii dedurizare apa

» DESCARCA DOCUMENTATIE