Debitmetre electromagnetice

Debitmetre electromagnetice

Debitmetre electromagnetice FLOMAG 3000

Debitmetrele electromagnetice FLOMAG 3000 sunt destinate masurarii debitelor si volumelor de lichide cu conductivate minima de 5 sau 20 micro Siemens /cm intr-un domeniu larg de viteze de curgere 0,1 – 12 m/s in regim biderectional. Convertorul de semnal cu microcprocesor este echipat cu o diverse intrari de semnal: binar, analog, digital si diverse iesiri de semal : puls , 4-20mA etc.

 

Disponibilitate pentru debitmetre electromagnetice

Sunt disponibile diferite interfete de comunicare RS232, RS 485 MODBUS , HART , M-BUS etc.

Absenta partilor in mscare , calibrarea digitala asigura o caracterstica de precizie stabila in timp. Principalul beneficiu al debitmetrelor FLOMAG 3000 este versatilitatea. Standard convertorul de semnal include o sursa si circuitele de baza.Toate intrarile, iesirile se pot adauga ca si module tip plug-in. Clientul plateste astfel numai functiile de care are cu adevarat nevoie.Variantele constructive echipate cu indicator local pun la dispozitia clientului o gama larga de parametrii pe un ecran cu 2 linii.Toti parametrii modificabili pot fi serati comod in timpul functionarii utilizand o tastatura cu 4 taste.

Pentru comunicatii de date se pot utiliza protocoale M-BUS, MODBUS-RTU, MODBUS-ASCII sau HART.Pentru varianta cu indicator la distanta se poate utiliza modem GSM.
Convertorul si senzorul de debit pot fi monobloc in cazul varinatei compacte sau pot fi amplasate la distanta unul de altul in cazul variantei split. Convertorul are gradul de protectie IP 67 iar senzorul de debit gradul de protectie IP 68 Debitmetre electromagnetice

  • Alimentarea cu curent : 85…240 VAC , 10..36 VDC sau 24 VAC
  • Display 2x 16 caractere (H=9,6 m)
  • Optional
  • indicator F 1 electrode cleaning module
  • indicator F 2 pipe line full indication module
  • Conexiuni disponibile : filet/flansa ptr aplicatii industriale , conexiuni igienice ptr aplicatii in industria alimentara