Teava multistrat, fitinguri prin presare si compresie

Primul sistem de teava multistrat cu aprobare CE-ETA.

Caracteristicile tehnice ale tevii multistrat o recomanda ca un produs ideal pentru tehnica instalatii. Neafectata de aparitia coroziunii, a depunerilor, absolut etansa la patrunderea aerului, avand greutate secifica mica si dilatare termica minima teava multistrat MULTITUBO satisface standardele uzuale din tehnica instalatiilor. Avantajele unice la instalare si anume stabilitatea razelor de curbura realizate in conditiile indoirii facile conduc la un montaj foarte rapid si economic.

Cu o gama dimensionala de la 16 mm pina la 75 mm sistemul de presare este ideal atat pentru proiecte mici cit si pentru proiecte mari, pentru ca printr-un singur sistem se pot realiza operativ toate cerintele,fara probleme de la coloana principala pina la racordul la consumator.

Caracteristicile tehnice ale acesteia fac ca teava multistrat sa fie un material ideal. Neafectata de aparitia coroziunii, a depunerilor, absolut etansa la patrunderea aerului, avand greutate secifica mica si dilatare termica minima teava multistrat MULTITUBO satisface standardele uzuale din tehnica instalatiilor. Coeficientul de dilatare mic duce la reducerea numarului punctelor de fixare ce face posibil ca montajul sa fie asemanator cu cel al tevilor metalice.

Teava multistrat Multitubo poate fi utilizata impreuna cu ambele tipuri de fitinguri :

Sistemul de asamblare prin sertizare

• Primul sistem cu contur in forma de U prevazut cu un sistem de presare dubla a bacurilor pe mansonul de presare
• Sistemul de sertizare MULTITUBO ofera o siguranta durabila a imbinarilor.
• Controlul corect al imbinarii prin orificiul de control permite recunoasterea la proba de presiune a imbinarilor nepresate. Imbinarile nesertizate se localizeaza usor si se preseaza ulterior.
• Profil geometric special

Prin proiectarea sistemului de asamblare prin compresie MULTITUBO a conceput un sistem propriu cu o si mai mare eficienta economica.
• Mai putine operatiuni pe fiecare punct de imbinare, prin aceasta avantaj factorul timp.
• Fara investitie in scule, prin aceasta avantaj reducerea costurilor.
• Organizarea mai usoara si mai rapida a santierului cu mai putine scule, utilizarea optima a timpului de lucru.
• Siguranta imbinarii MULTITUBO se realizeaza prin ingeniozitatea fitingului
• Orificiul de control ofera posibilitatea verificarii– ca si la sertizare – rapide al adincimii de insertie a tevii in fiting.